Munkásságom

1983 – Csepel Táncegyüttes

1985- Magyar Állami Népi Együttes - táncos

1988-tól a Halas Táncegyüttes művészeti vezetője és koreográfusa lettem.


1998-tól a zákányszéki Zabosfa Táncegyüttes és a domaszéki táncegyüttes vezetője és koreográfusa voltam.


2009-től a Forgatós Táncegyüttes Makót vezetem.

Számos hazai, és külföldi táncegyütteseknek készítettem koreográfiákat, illetve neves hazai csoportokkal, színészekkel, énekesekkel vittem színpadra az alábbi történelmi táncjátékokat.

Rendszeren járok Erdély magyar lakta településire, ahol nem csak gyűjtöm a még fellelhető néprajzi kincseket, hanem a helyi fiatal táncosok számára visszatanítom az őseik táncait, szokásait. Ezekből koreográfiát is készítek számukra. (Csikszereda, Székelyudvarhely, Moldva, és Érmihályfalva).

Eddig elkészült történelmi táncjátékok:

-„Talpra Magyar” – 1848-49-es szabadságharc eseményeinek feldolgozása Kossuth Lajos és Petőfi szemszögéből.

- Petőfi visszatér - 2015. nyarán a Papp László Sportaréna előtti téren felállított nagyszínpadon került bemutatásra több ezer néző előtt a táncjáték. rendező-koreográfus: Doktor László,

- „Hunor, Magyar mondavilág a folklór nyelvén”, Emese álmától Államalapításig.

- „Nem, nem soha!” – Trianont megidéző táncjáték.

-„Mi volt 1956, Barátom?” – az 1956. október 23-i és november 04-i budapesti események bemutatása Nagy Imre és Mindszenti bíboros személyén keresztül.

-„Betlehemi csillag üzenete” – bibliai, historikus, zenés, karácsonyi táncjáték.

- „Attila, a hunok királya” – történelmi táncjáték, mely a hun birodalom történetét dolgozza fel.

- "Tiszta szívvel" - a Költészet napja alkalmából József Attila életének állítunk emléket, és élő irodalom óra keretében szólunk a fiatalokhoz, Sebő Ferenc zenéje segítségéve.

- "Itt élned,halnod kell" rocopera 2017. Országos turné. - a 2016-s budapesti ősbemutatót követően országos turnéra indul a produkció, és az ország 7 helyszínén közel 200.000 ember nézhette meg a magyarság viszontagságos életét a Honfoglalástól a rendszerváltásig bemutató izgalmas darabot. 2017.12. 19-én a Papp László Sportarénában teltház előtt zárult a turné. A produkció zeneszerzője Koltay Gergely Kossuth-díjas zeneszerző, koreográfusa: Doktor László Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett koreográfus, rendezője: Koltay Gábor Balázs Béla díjas rendező.

-Trianon - Magyarország legszebb szabadtéri színpadán, a Hősök terén került bemutatásra 2018. 06.22-én Koltay Gábor rendezésében, Koltay Gergely zenéjére, és Doktor László koreográfiáira150 táncos közreműködésével a rockoratórium, amely Trianon előzményeit, és következményeit mutatta be két órában. Az előadást két nap alatt 40.000. néző látta.

- A budapesti Turay Ida Színházzal közösen 2019-ben több szabadtéri műsor is elkészítésre, bemutatásra került, többek között Szent István emlékére, illetve az Aradi vértanúk tiszteletére a Kossuth Mauzóleum előtt.